Vänd din antika insamlingshobby till inredningsteknik

Gillar du att samla antikviteter? Om så är fallet kommer du antagligen att älska ditt hem för att visa dem också. Du kan antagligen använda några tips för att placera och placera dina samlingar för att få maximal effekt. Här är några användbara tips om hur du kan dekorera alla rum i ditt hem med vintagesamlare.

Bestäm först vilka objekt du verkligen vill se och vilka du kan göra utan att se dem varje dag. Om du till exempel skapar ett gammalt rum med kinesiskt tema, håll dig till kinesiska eller åtminstone asiatiska teman i hela rummet. Placera aldrig kinesiska antikviteter i ett fransk rum i lantlig stil. Det fungerar bara inte. Välj ett färgstarkt tema som berikar dina antika föremål. Djupa röda, guld och turkos är ofta vackra i ett rum med antikt tema.

Välj några stora bitar som ett antikt bord som ditt fokuspunkt. Mindre bord och stolar bör fylla den större kontaktpunkten. Överbefolkade inte rummet. Försök att gruppera liknande objekt; de har alltså en större inverkan. Till exempel, om du har en samling djursniderier gjorda av ädelstenar är det mycket mer tilltalande att dela ut dem slumpmässigt snarare än slumpmässigt.

Dina antika samlingar kommer att se bättre ut med rätt belysning. Visa dina antika verk ovanifrån eller under med bildbelysning. Spårbelysningen fungerar bra för att markera föremålen i den gamla garderoben. Gör ditt rum ännu vackrare genom att måla en accentvägg för att matcha eller markera dess antika färger.

Lämna ett svar